ΠΡΟΦΙΛ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡ/ΚΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  SITEMAP
  ΡΡ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ        PE-Xb ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ /ΥΔΡΕΥΣΗ        PE-RT ΣΩΛΗΝΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ        PE ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΡΔΕΥΣΗΣ        PΡ-R RANDOM - ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ - ΚΡΥΟ-ΖΕΣΤΟ        HYDROFAS - ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ        ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ        PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΙΕΣΗΣ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ –ΑΡΔΕΥΣΗΣ        PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΧΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ        PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ         PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΚΗΠΩΝ – ΥΔΡΟΣΩΛ –AIRCONDITION     
Fasoplast.Gr
Newsletter
Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα μας.
ΠΡΟΦΙΛ   ΠΡΟΦΙΛ

 

  Η εταιρεία "Faso-Plast" Γρ. Φασόης ΑΒΕΕ", από το 1974, δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων πίεσης, ύδρευσης - άρδευσης και αποχέτευσης από PVC, πολυαιθυλένιο (PE) και πολυπροπυλένιο (ΡΡ) για διάφορες χρήσεις, καθώς επίσης και σωλήνων πολυαιθυλενίου μεταφοράς φυσικού αερίου για τον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

    Η έδρα και οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Faso-Plast βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο στη βιομηχανική ζώνη στον Ασπρόπυργο Αττικής και περιλαμβάνουν 4 κτιριακά συγκροτήματα παραγωγής, αποθηκευτικούς χώρους και τα γραφεία της εταιρείας.

    Ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και standards.

    Η εταιρεία είναι κάτοχος του Διεθνούς προτύπου διασφάλισης ποιότητας ISO 9001/2000 για το σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων από PVC-U, πολυαιθυλένιο (PE) και πολυπροπυλένιο (PP), καθώς και νέων προϊόντων, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της και σε νέες αγορές.

    Η Faso-Plast με γνώμονα την υπεύθυνη παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, παρακολουθεί και επενδύει σε νέες τεχνολογικές εξελίξεις, εκπαιδεύει και ενημερώνει το ανθρώπινο δυναμικό της, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, που με την εμπιστοσύνη τους καθιερώθηκε στις πρώτες θέσεις του χώρου της.

    Συνεχίζει με την ίδια δυναμική τη μακρόχρονη δημιουργική της πορεία, για να είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και του αύριο.

 
 
design & developement © Icop
SSL Certificates