ΠΡΟΦΙΛ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ  ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡ/ΚΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  SITEMAP
  ΡΡ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ        PE-Xb ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗ /ΥΔΡΕΥΣΗ        PE-RT ΣΩΛΗΝΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ        PE ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΡΔΕΥΣΗΣ        PΡ-R RANDOM - ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ - ΚΡΥΟ-ΖΕΣΤΟ        HYDROFAS - ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ        ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ        PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΙΕΣΗΣ – ΥΔΡΕΥΣΗΣ –ΑΡΔΕΥΣΗΣ        PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΧΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ        PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ         PVC ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΚΗΠΩΝ – ΥΔΡΟΣΩΛ –AIRCONDITION     
Fasoplast.Gr
Newsletter
Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα μας.
ΡΡ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ   ΡΡ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΣΩΛΗΝΕΣ TΡΙΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ TRIPLEX
ΣΩΛΗΝΕΣ FASO PP
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ FASO PP
ΣΙΦΩΝΙΑ PP
 

PP ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πυραντίσταση

Με την προσθήκη χημικών ουσιών στην πρώτη ύλη του PP, το προϊόν καθίσταται μη-εύφλεκτο. Έτσι, σε περίπτωση πυρκαγιάς, διάδοση και διατήρηση της μέσω του συστήματος αποστράγγισης παρεμποδίζονται. Σύμφωνα με το πρότυπο DIN 4102, PP έχει ταξινομηθεί σε '' μη εύφλεκτα υλικά'' (κατηγορία Β1).

Αντοχή στη διάβρωση

Λόγω της λείας επιφάνειάς τους, οι σωλήνες PP δεν έχουν μόνο μεγάλη αντοχή στην τριβή, αλλά και στην πρόληψη της συσσώρευσης των διαφόρων ουσιών (σκόνες, λάδια, άλατα, μικρόβια), έτσι η διάβρωσή τους αποφεύγεται. Επιπλέον, παρουσιάζουν υψηλή αντοχή σε αλκαλικά διαλύματα και στα απορρυπαντικά, τα οποία συχνά ρέουν εντός των αποχετευτικών συστημάτων.

Απορρόφηση δονήσεων

Οι σωλήνες PP μπορούν να απορροφήσουν τις διαστολές, τις συστολές και τους κραδασμούς των κτιρίων. Σε περίπτωση σεισμού, οι ελαστικοί δακτύλιοι στο χείλος μπορούν να απορροφήσουν τη σεισμική ενέργεια, έτσι ώστε η εμφάνιση των ρωγμών και καταγμάτων στους σωλήνες και στα εξαρτήματα να αποφεύγεται.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το PP είναι 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Μπορεί να ανακυκλωθεί, να καεί ή να θαφτεί στο έδαφος χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον, και, σύμφωνα με την Greenpeace, ταξινομείται στα ''υγιή'' υλικά.

Μηχανικές αντοχές

Οι σωλήνες PP έχουν υψηλότερη αντοχή στην υδραυλική πίεση και μεγαλύτερη αντοχή σε κρούσεις, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, σε σύγκριση με σωλήνες από άλλα υλικά.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ PP ΚΑΙ ΤΩΝ  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα PP για κτιριακές εγκαταστάσεις πληρούν τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου EN 1451 (κατηγορία Β). Τα προϊόντα ΡΡ είναι κατάλληλα για χρήση μέσα σε κτίρια (σπίτια, νοσοκομεία, επαγγελματικές και βιομηχανικές κατασκευές κλπ) για τα δίκτυα αποχέτευσης, αεραγωγών, και εγκαταστάσεις ζεστού νερού (κουζίνα, εργαστήρια κλπ.)
Το χρώμα των σωλήνων και εξαρτημάτων PP είναι γκρι (RAL 7037).

 
 
design & developement © Icop
SSL Certificates